آرش طارمی
متولد ۱۳۷۵
مدرک کارشناسی میکروبیولوژی
فراگیری موسیقی را در سنین کودکی نزد برادر بزرگتر خود مهدی طارمی شروع و پس از سالها فعالیت خودجوش از محضر اساتید فربد یداللهی و نوید افقه بهره برده است.
در کنار همکاری با گروههای مختلف موسیقی در سال ۱۳۹۴ فعالیت هایش را با تاسیس گروه کوبهای کودک آوای مهر(با محوریت ساز تنبک)را ادامه دادهاست.
وی از سال ۱۳۹۲ بطور جدی در حوزهی آموزش و بخصوص آموزش تنبک و ریتم به کودکان مشغول بکار است و در حال حاضر نیز مشغول تحقیق، تدوین و نگارش سیستمی آموزشی و جامع
برای ساز تنبک میباشد.
تنبک و هنگدرآم
تنبک[۱] (تمبک، دمبک، دندونک و ضَرب) یکی از سازهای کوبهای ایرانی است. این ساز پوستی، از نظر سازشناسی جزء طبلهای جامشکل محسوب میشود که از این خانواده میتوان به سازهای مشابه مانند داربوکا در کشورهای عربی و ترکیه و همچنین زیربغلی در افغانستان اشاره کرد.
ریشه نام
دربارهٔ وجه تسمیه این ساز، هنوز یک رای نهایی حاصل نشدهاست. بهمن رجبی معتقداست که نام این ساز در اصل تنبک بوده و تبدیل آن به تمبک به دلیل قلب حرف «ن» ساکن به «م»، قبل از حرف «ب» است؛ مثل اتفاقی که در تلفظ واژهٔ «شنبه» میافتد. (تنبک و نگرشی به ریتم از زوایای مختلف نوشته بهمن رجبی) اما گروهی دیگر اعتقاد دارند که صورت «تنبک» منشاء منطقی نداشته و به همین دلیل به اشتباه در میان مردم رواج یافتهاست. اما در نوازندگی این ساز از تکنیکهایی به نامهای «تُم»، «بک»، «پلنگ» و «ریز» استفاده میشود؛ بنابراین چندان بعید نیست اگر نامگذاری «تمبک» بر اساس همین اسامی صورت گرفته باشد. از دیدگاه زبانشناسان واژه Tambourine که در زبانهای اروپایی برای تمبک به کار میرود از واژهٔ تنبور پهلوی وام گرفته شدهاست.